Najnovije

"RADIŠ ZA SRBE" Sevaju varnice između bivšeg i sadašnjeg premijera lažne države!

Vođa pokreta Samoopredeljenje i bivši premijer lažne države Kosovo, koji je uveo "reciprocitet" u zamenu za ukidanje takse, Aljbin Kurti, reagovao je nakon što je vlada Avdulaha Hotija ukinula "mere reciprociteta".

Aljbin Kurti (Foto: Jutjub)

Kurti je na Fejsbuku napisao da je vlada Hotija nelegalna i da je u službi Srbije. Dodao je da će uklanjanjem "reciprociteta" Priština krenuti u dijalog kao krivac za kašnjenje u obnovi dijaloga. Reciprocitet znači jednakost. Negirati to znači negirati našu deklaraciju nezavisnosti kao suverene države na šta nijedan lider na Kosovu nema pravo. Kosovo nikada nije bilo prepreka dijalogu i to je dokazano ukidanjem takse od 100 odsto - napisao je Kurti na Tviteru.

Prethodno je potpredsednica pokreta Samoopredeljenje Aljbuljena Hadžiju izjavila da "uklanjanje reciprociteta predstavlja odustajanje od suvereniteta te da nelegalna vlada trasira (predsedniku lažne države Hašimu) Tačiju put za sporazum sa Srbijom". 

Pojedini korisnici Tvitera su podržali ovo i prokomentarisali "da je nekako u redu biti Grenelova marioneta kao Tači, ali da je biti Tačijeva igračka kao Hoti baš ružno".

Naprednjaci pljunuli na kolevku istorije u Srbiji! Više o tome OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA