Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK BRUTALNOG NAPADA: Ovo je trenutak kada je Bosanac povezan sa ID nožem nasrnuo na policajce u NJujorku

Policija NJujorka objavila je napad na policajca koji se desio u sredu, a za koji je osumnjičen DŽenan Čamović.

Napad na policajca (Foto: printskrin sa Tvitera)

Podsetimo, američka policija ranila je muškarca nakon što je u Bruklinu napao policajce nožem. Kako pišu američki mediji radi se o 20-godišnjem DŽenan Čamoviću, najverovatnije migrantu iz Bosne i Hercegovine, javlja "Radio Sarajevo".

NJujorška policija je navela da se ne radi o slučajnosti, već o namernom napadu na njene pripadnike.

Ranije ove nedelje, jedan od naših službenika uboden je nožem u vrat bez upozorenja dok je štitio NJujorčane. Ovo nije bio slučajni susret, bio je to planirani pokušaj ubistva policajca njujorške policije. Samo pukom srećom ovo nije imalo drastično drugačiji ishod - navela je policija.

Osumnjičeni Čamović navodno nema dosije, ali jedinica za istraživanje terorizam pretpostavlja da je povezan za ID-om ili nekom drugom terorističkom grupom.

Čamović je teško ranjen tokom sukoba sa policijom u sredu uveče, nakon što je nožem povredio policajca. U sukobu su povređena još dvojica policajaca, pa su sva trojica završili u bolnici.

Čamovićev rođak je za "NJujork post" rekao da on nije terorista, da je odrastao u Bruklinu i da mu je engleski "maternji jezik".

Nikada nije izneo bilo kakve anti-policijske stavove. Poznajem ga od rođenja, ovde je odrastao, engleski mu je jedini jezik. Potpuno je nelogično da je u pitanju terorizam. Možda je bio napadnut juče, možda je bio isprovociran... Možda je, kada se to sve dešavalo, uzviknuo Alah, kao što bi neko od hrišćana uzviknuo '"Bože" u očaju - rekao je rođak.

Orban podigao spomenik sa spiskom “otetih” teritorija, među njima je Srbija! Više o tome saznajte OVDE!

Izvor: Blic

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA