Najnovije

GLAS POLICAJCA: "Vučić je doveo huligane da ruše Beograd"

Tek sad sam došao kući... Ovo je sve izrežirano od strane Vučića, takvu ravnodušnost, bezosećajnost, mislim da čovek čak ni prema smrtnom neprijatelju ne oseća, kao što on prema policiji oseća. Potpuno ste u pravu u vezi svega ovog. Ali šta su karakteristike ovog događaja, stoji u pismu policajca, koji prenosimo u celosti.

Protest u Beogradu (Foto: Jutjub)

1. Šta će kriminalci u Skupštini sa sistemima veze kojima policija raspolaže?

2. Nijedan jedini žandar, koji je obučen za ovakve stvari, ne stoji na stepeništu ispred Skupštine. Zašto, gde su, oni imaju 30.000 veću platu od mene! Zašto? Je l' cilj da se zaista Skupština uništi ili šta? Možda nam i ne treba više. Skupštinu su branili PU Sombor i PU Zrenjanin! 

3. Interesantna je koordonisanost grupe od stotinak ljudi, koji se odjednom sjure ka Skupštini, napadnu policiju, naprave haos, i izgube se. Tada nedužni koji ostanu poneseni atmosferom nastradaju. Ta grupa je jako uočljiva, vidi se da neko spolja sa njom koordinira, ja sam to sa stepeništa jako dobro video.

4. Zašto se policiji tek posle pola sata daje naredba da sme da reaguje, bukvalno kad počinjemo da padamo od iscrpljenosti!? Zato što tada ostaje dovoljno vremena da se ona koordinisana grupa na vreme izvuče! 

5. Nema lidera u toj masi, lider je van mase. Kad se neko pojavi ko bi mogao biti lider biva napadnut odmah, pod izgovorom da je ovo narodni skup, i isto onako ko mi, biva koordonisano i sistematski napadnut, da prosto mora da ode, juče Tadić i Jeremić, danas Đilas i Trifunović... Mislim i Radulović... tako diskredituju kod naroda celokupnu opoziciju.

6. Pričamo sa pripadnicima brigade, kažu da je bilo bar 2.000 potpuno nepoznatih likova, pevaju pesme navijačke Hajduka iz Splita, Torcidine pesme, setite se kako su zvezdaši preuzeli Partizanov jug, upravo sa drugarima iz Splita, te ljude samo država moze dovesti... 

7. Otkud huliganima pištolji za izbacivanje hemijskih sredstava, dušu smo ispovraćali...

8. Kad je jedan vod policije tražio pomoć, kumili i molili su pola sata, "avala" ne odgovara punih 15 minuta, komandir dok zove pomoć samo što ne plače, ne mogu da trpe udar, kad su se javili posle 15 minuta, kao šta vam treba "ajd' sad ćemo vam poslati..." Posle pola sata dobijaju pomoć... Nesrećnici... Ovo izgleda ima za cilj diskreditaciju opozicije, da se pokaže kao nasilna, žrtvovanje policije koju Vučić ne podnosi, i verovatno smena onog Nebojše Stefanovića. Molim Vas ko Boga zatražite da narod ne ide na protest, pokušajte im objasniti zloupotrebu njih, policije, i opozicije, neka dođu samo ovi njegovi sa navijačkih tribina... Kad dođe taj dan za hapšenje, kad bude bože zdravlja izdata naredba za to, ja hoću lično u tom hapšenju da učestvujem!!!

Policajac PU Beograd.

"Vučić mutirao od komuniste u nacionalistu i sada se pretvara da je demokrata”. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA