Najnovije

Iz Lagune za sve dame:„Najbolji provod“ je knjiga koju bi svaka mlada moderna domaćica trebalo da ima!

Potrebna vam je sveža i originalna ideja za proslavu? Ili jednostavno želite da na poseban način ugodite prijateljima kad vam sledeći put budu došli u goste?

Foto-Laguna

Vodič „Najbolji provod“ kreirala je internet zvezda Zoi Sag, čije video-blogove na Jutjubu prate milioni gledalaca. Savete i trikove kako da spremite gostinsku sobu ili oplemenite prostor oko kreveta na naduvavanje u dnevnoj sobi, postavite sto, poređate pića... da bi se gosti osetili kao kod kuće, možete naći upravo u ovom luksuznom izdanju.

Zoi je protkala knjigu svojim dogodovštinama i uspomenama u nadi da će drugima dati ideju kako da na najbolji način iskoriste prolećne i jesenje šetnje, sedeljku i gledanje filmova s društvom, roštiljanje u dvorištu ili na obali... Svaki dan donosi brojne prilike za uživanje, samo ih treba prepoznati – glasi njena krilatica koja se provlači kroz celu knjigu.

„Uvek sam volela kad mi dođu gosti i trudila sam se da se osećaju kao kod kuće. Sitnice mnogo znače svakome i veoma su važne... Koja god da je prilika i koji god datum, uvek pomislim kako valja proslaviti! Uvek“, napisala je autorka.

Kako je uživanje nepotpuno bez hrane, Zoi je čitaocima ponudila i brojne recepte za razne događaje kao što su rođendanske proslave, Uskrs, Božić, Nova godina, Noć veštica, piknik... Ona povremeno voli da organizuje pica žurke s prijateljima, žurke sa žitaricama za doručak kad gosti prenoće kod nje i Dan palačinki, tako da je podelila svoje recepte i za te prilike.

Pored toga nudi rešenja za kostim za Noć veštica, pravljenje uskršnjih i božićnih ukrasa, ukrašavanje kuće i trpeze…

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA