Najnovije

SVI DRHTE OD STRAHA! Migovi izveli opasan manevar na granici! (VIDEO)

Egipatska vojska je pokazala svoje elitne borbene avione duž libijske granice. Oružane snage Egipta pokrenule su ove nedelje veliku vojnu vežbu "Presudna 2020" duž libijske granice.

MiG-29 (Foto: mil.ru)

Tokom vežbe, egipatske oružane snage pokazale su svoje elitne borbene avione, koji su izvodili vežbe duž granice. Prema vojnim stručnjacima, ruski borbeni avioni MiG-29 pokazali su svoju naprednu i jedinstvenu tehnologiju tokom vežbi.

Egipatski borbeni avioni su demonstrirali tehniku točenja goriva u vazduhu, a prikazano je da su avioni snabdevali jedni druge gorivom, što je neobična metoda, jer je uobičajeno da se lovci snabdevaju preko džinovskih aviona koji u sebi imaju velike rezervoare goriva.

Ova karakteristika je poznata kao punjenje gorivom "drugar drugaru", a to je važno naglasiti , jer daje lovcima mogućnost da se međusobno snabdevaju gorivom pomoću posebnog inkubatora koji se pruža na mesto ispod trupa lovca i zove se "skladište goriva u letu."

Ova karakteristika doprinosi obezbeđivanju brzog sredstva za ponovno punjenje lovaca u zadacima koji zahtevaju brzo reagovanje, ili sa ne baš velikim rasponom, ali negativni aspekt metode dolivanja goriva među lovcima je da ne pruža isti iznos kao što je dodeljeno od strane specijalizovanim avionima za dolivanje goriva (rezervoar), i stoga je dodatni odobreni domet manji.

Egipatski lovci pojavili su se sa dodatnim rezervoarima goriva ispod krila, gde su se na krilima lovaca pojavila četiri rezervoara za gorivo.

Naređenje iz Vašingtona glasi: Naoružajte Indiju, kreće obračun sa Kinom! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA