Najnovije

OSVETA ZA HMEJMIM! Vojska krenula u brutalno uništavanje neprijatelja u Idlibu! DŽihadisti nisu znali gde da beže!

Sirijska arapska vojska (SAA) započela je u sredu svoj najveći napad meseca u pokrajini Idlib, pošto su njene trupe ispalile nekoliko projektila i artiljerijskih granata prema neprijateljskim položajima u oblasti DŽabal Al Zavija i Veliki Idlib.

Sirija (Foto: Jutjub)

Prema terenskom izveštaju sa severozapada Sirije, sirijska arapska armija je dan započela snažnim bombardovanjem gradića Al Bara.

Jedinice artiljerijskih timova sirijske vojske nekoliko puta su pogodile Al Baru i okolinu, rezultirajući brojnim eksplozijama koje su se mogle čuti u celoj oblasti DŽabal Al-al Zavija.

Nakon napada na Al Baru, sirijska vojska je širila njihov napad na nekoliko lokacija u oblasti DŽabal Al Zavija i Veliki Idlib, uključujući strateški grad Ariha.

U izveštaju se navodi da je sirijska vojska takođe koristila svoje ratne avione za izvođenje svojih udara, pri čemu je primarni fokus bio istočni deo oblasti DŽabal Al Zavija.

Ovi napadi sirijske vojske dolaze kao odgovor na poslednji niz džihadističkih napada na vazduhoplovnu bazu Hmejmim na jugozapadu Latakije i drumsko bombardovanje koje je u utorak bilo namenjeno ruskoj vojsci.

Rusija sprema oružje koje razara sve pred sobom brzinom svetlosti! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA