Najnovije

DELIJE U EUFORIJI: Stigle najlepše moguće vesti u Zvezdu! Grobari očima ne veruju

Prvenstva u mnogim ligama nisu privedena kraju, ali u Crvenoj znaju varijante po kojima bi startovali od drugog kola, odnosno, bili među nosiocima u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Delije u euforiji (Foto: Jutjub)

Već smo pisali da su crveno-belima neophodne titule Mitjilanda u Danskoj i Sent Galena u Švajcarskoj, obzirom da je madridski Atletiko na najboljem putu da obezbedi direktnu poziciju za direktan plasman u Ligu šampiona, dok je malo verovatno da će Lion ili Napoli osvojiti tekuće izdanje najelitnijeg klupskog takmičenja.

I dok su Danci obezbedili naslov šampiona, skinuvši sa trona Kopenhagen, Sent Galenu se ukazala lepa prilika da iskoristi kiks Jang Bojsa, koji je nešto ranije remizirao na gostovanju Servetu (1:1). I ekipa za koju navijaju svi zvezdaši, uspela je u tome.

Sent Galen je na gostovanju slavio protiv poslednjeplasiranog Ksamaksa sa 2:1, čime je ponovo izbio na čelo tabele i sada drži sve u svojim rukama. 

Do kraja trke je ostalo devet kola, a Sent Galen u poslednjoj rundi gostuje u Bernu. I dok se Delije raduju, navijačima Partizana nikako ne odgovara epilog kakav Zvezda priželjkuje. Jer bi u tom slučaju Jang Bojs i Bazel išli u kvalifikacije za Ligu Evrope, obzirom da oba kluba imaju bolji koeficijent od crno-belih, tim iz Humske ne bi bio među povlašćenim ekipama u žrebu. 

Grof dobio otkaz, pa šokirao kompletnu fudbalsku javnost! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA