Najnovije

ŽESTOK NAVIJAČKI OBRAČUN! Procurio snimak brutalne tuče delija i grobara: Pucale glave, letele štangle... (VIDEO)

U samom centru Niša, u utorak u popodnevnim časovima, došlo je do žestokog obračuna dve navijačke grupe Crvene zvezde i Partizana.

Tuča delija i grobara (Foto: Jutjub)

Povod za obračun bio je uništavanje murala navijačke grupe Crvene zvezde u centru Niša. Kako se nezvanično saznaje, neko je navijačima Zvezde dojavio kako nekolicina ''grobara'' pokušava da uništi grafit crveno-belih na jednoj zgradi u samom centru grada. 

Grupa od dvadesetak navijača Zvezde brzo se okupila i došla na lice mesta gde je zatekla 6-7 ''grobara'', baš kao po ''dojavi.'' Tada je došlo do ozbiljne tuče u kojoj su korišćene flaše, palice i štange, a u kojoj su dva lica teže povređena.

Kako je sve izgledalo pogledajte na sledećem videu. 

Grobari su nakon ovog incidenta odlučili da se osvete ''delijama'', pa je grupa ''Komando'' nešto kasnije prekrečila još jedan grafit u centru Niša i sve to podelila na društvenim mrežama. 

Jedan od očeviada ove tuče objasnio je detaljno šta se dogodilo. 

"Oko 17,30 iziđem ja ispred zgrade i čekam dete da vodim u šetnju. Kad 20 navijača Zvezde rastrčali se po kraju sa motkama. Onda krenem u šetnju s detetom kad naletim na grobare, tu negde Fakulteta za fizičku kulturu. Sve se svodi oko toga da je crtan grafit ispred fakulteta Nebojši Šćekiću, nekadašnjem navijaču Partizana iz Niša. Smarali su i decu i prolaznike. Zatekao sam polomljene flaše, držače od sekire i slično. Policija kružila onda non-stop, ali već su se razbežali svi", priča nam Milan Ž. koji je prisustvovao jurnjavi navijača.

Potresnu ispovest Tajsona pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA