Najnovije

MOKRA NATA U TOPLESU: Grudi prekrila rukom, a svi zumiraju "tamo dole" (FOTO)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac (39) iskoristila je sunčane dane da se skine do gole kože i tako uživa u bazenu, a seksi prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Lepa Nata (Foto: Jutjub)

Lepa Nata je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz bazena, na kojoj je mokra i golišava, čime je malo šta prepustila mašti muškaraca, kojima zbog ovakvih kadrova nimalo nije lako.

Pevačica je bujne grudi prekrila rukom, a kako se jasno ne vidi da li na sebi ima donji deo kupaćeg kostima, mnogi zumiraju fotografiju baš "tamo dole".

Bekvalčeva je kratko poručila: "Leto je" i fotografijom pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na našoj javnoj sceni.

"Kako dobro izgledaš", "Najlepša žena na svetu", "Nata, granata", "Baš si seksi", neki su od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nema sumnje da je Nata obradovala mnoge pripadnike jačeg pola, ali i da joj zbog izgleda mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

Podsećamo, dok mnogi kažu i apeluju kako klubovi i ugostiteljski objekti zbog korona virusa ne bi trebalo da se zatvaraju, Nataša nema ništa protiv, ukoliko je to potrebno za zaštitu stanovništva.

- Mislim da možemo da ne radimo. Ako je to ono što ugrožava, mislim da ne treba da radimo. A ako možemo da budemo odgovorni i da radimo, onda je to ok - izjavila je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

- Od početka pandemije ponašala sam se jako odgovorno, kao što se ponašam i sada. Briga ne donosi puno toga, ali predostrožnost zna da zaštiti - rekla je Nataša, koja se početkom juna, posle nekoliko meseci, vratila pred beogradsku publiku.

I Teodora DŽehverović se slikala gola u bazenu, što možete pogledati OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA