Najnovije

ŠOK: Pevačice zbog korone ulaze u rijaliti! Sve tri traže po 50.000 evra da uđu!

Estradne zvezde proteklih meseci ostale su bez poslovnih angažmana pošto su usled pandemije koronavirusa svi nastupi otkazani. Tri popularne pevačice u pregovorima su sa produkcijom Pink TV o učešću u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Jedna od tuča u Zadrugi (Foto: Jutjub)

S obzirom na to da je pitanje kada će moći da se vrate nastupima, pevačice Indi Aradinović, Rada Manojlović i Slađa Delibašić odlučile su da uzmu u razmatranje predlog produkcije da uđu u Imaginarijum u Šimanovcima.

Kako izvor blizak produkciji navodi, Indi je žena bez dlake na jeziku i veoma je borbena, zbog čega je njen profil idealan za ovakav program.

- Indi je žena koja ne preza ni od čega i ni od koga! Ona bi se sigurno sjajno snašla u rijalitiju, zbog toga je i dobila ponudu. Ona inače nije uzimala u razmatranje učešće u ovakvom formatu, ali s obzirom na to da dugo nije nastupala i da ima slobodnog vremena, ovo bi bila i razonoda, ali i dobra zarada za nju. Dobila je ponudu koja se ne odbija lako, ali još nije presekla - navodi izvor.

Rada Manojlović jedna je od najtraženijih pevačica, a ponuda da uđe u "Zadrugu 4" ju je veoma iznenadila.

- Rada je navikla da radi, tako da joj jako teško pada to što ne može da radi svoj posao. Za nju to nije pitanje novca, već joj fali da ima bilo kakvu aktivnost. Bila je više puta gost u Imaginarijumu i zabavljala je zadrugare, tako da je imala mali uvid u to kako rijaliti izgleda iznutra. Dopada joj se ta igra iako smatra da ona nije osoba koja može da se nosi sa pritiskom boravka u zatvorenom prostoru toliko meseci. Ona će se zbog toga najverovatnije u zimskom periodu priključiti takmičenju - objašnjava izvor iz produkcije.

Slađa Delibašić je neko ko je, pre svega, bio član porodice Đogani i zna mnogo o odnosima najaktuelnijih rijaliti-ličnosti, tako da njenu stranu priče mnogi žele da čuju.

- Ona je, pre svega, svašta prošla sa Đoletom, a i svedok je mnogih događanja između Anabele i Gagija. Zna mnogo i o svim porodičnim odnosima, tako da ima ona svašta da kaže. Povukla se već nekoliko godina unazad iz javnosti, a sada je pravo vreme da se vrati na velika vrata - završava izvor.

Starlete spremne da žare i pale

Stanija Dobrojević prva je starleta koja je potpisala ugovor za učešće u četvrtoj sezoni rijalitija. Za njom je učešće potvrdila i hrvatska starleta Ava Karabatić, a, kako saznajemo, borbi u Imaginarijumu pridružiće se i Sanja Stanković. Pomenute starlete poznate su po atraktivnom izgledu i jakom temperamentu, tako da će njihovo učešće zasigurno doneti mnoge intrige, ali i sukobe.

Suma koja se pominje kod sve tri potencijalne učesnice je, ni manje ni više, nego iznos glavne nagrade za pobednika rijalitija, tačnije 50.000 evra. Ipak, one su zvezde, tako da i ne iznenađuje što je honorar koji one traže pozamašan. Ostaje da vidimo da li će se do početka nove sezone dogovoriti i naći na malim ekranima.

Miki: Ovog puta ostajem do kraja!

Najpoznatiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić među prvima je potvrdio učešće, a, kako sam kaže, sada zbog porodice koju je osnovao mora da izdrži deset meseci u rijalitiju.

- Sada imam ženu, dete, hoću da nešto stvorim za njih. Moram da ostanem do kraja, hoću da otvorim biznis nakon "Zadruge" - poručio je Đuričić.

Pročitajte OVDE  ko se fotografisao u najbrutalnijem izdanju do sada.

Izvor: Srpski telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA