Najnovije

UNAPREĐENI F-35 OSTAVLJA BEZ DAHA: Ovo su nove mogućnosti poboljšanih vazduhoplova! (VIDEO)

F-35 naišao je na neke probleme kada je prvi put izgrađen. Međutim, novije verzije dodaju poboljšanja avionu i njegovim mogućnostima.

F-35 (Foto: Jutjub)

Prema Nacionalnom interesu, F-35 su se odlikovale superiornim mogućnostima, vatrenom snagom i karakteristikama prikrivanja, ali nedavno objavljeni video naglašava i druge prednosti aviona.

Video koji je objavio kapetan Andrev prikazuje Lokhid Martin F-35 Lajting II u nizu dramatičnih vazdušnih manevara izvršenih u vazduhoplovnoj bazi Luk u Arizoni.

Video započinje Olsonovim performansom kao prezentacijom koja glatko prelazi u usku petlju, Olson se upušta u ono što on opisuje kao “ravnu, kontrolisanu rotaciju, dok pada sa neba”, a zatim kapetan polako nastavlja putovanje.

Ovaj kratak video snimak, snimljen prošlog meseca, je ono što je kapetan ekipe F-35 Olson nazvao “predelo” sezone u vazdušnom šou 2019. godine i rekao, “Ono što petu generaciju boraca čini posebnim uopšte je mala brzina i visoki ugao napada manevar”

“Zaista sam ponosan na ono što je naš tim postigao prošle godine, ali takođe sam vrlo uzbuđen zbog predstojeće sezone kako bih konačno mogao pokazati puni potencijal F-35 fanovima širom sveta”, rekao je Olson u saopštenje za vazduhoplovstvo.

Američko vazduhoplovstvo se nada da će posvećeni tim imati dodatnu slobodu i stručnost da istakne jedinstvene sposobnosti F-35, da ga efikasno razlikuje od svojih F-prethodnika i konkurentskih stranih modela.

Ova izvedba se u velikoj meri doživljava kao pokušaj Lokid Martina da zadovolji kritičare usled prethodnih problema sa motorom i sistemom.

Turske snage krše primirje u Libiji! Više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA