Najnovije

ŠAROVIĆ OTKRIVA: Evo zašto nikad više saradnja sa Vojislavom Šešeljem! (VIDEO)

Bivši funkcioner i poslanik Srpske radikalne strane Nemanja Šarović kaže da nikada više neće sarađivati sa Vojislavom Šešeljem. U intervjuu za Pravdu i Helm Kast on govori o razlozima napuštanja SRS, osnivanju novog političkog pokreta sa generalom Božidarom Delićem i kritukuje vlast Aleksandra Vučića.

Šešelj i Šarović (Foto: Helm Kast/Jutjub)

Šarović kaže kako je Vojislav Šešelj sve koji su kritikovali Vučića marginalizovao u SRS i ukinio im javne nastupe na stranačkim konferencijama za medije i smanjio vreme nastupa u Skupštini Srbije. Šarović nije odgovorio u kom trenutku je za pet godina koliko je Šešelj u Srbiji shvatio da je on u saradnji sa Aleksandrom Vučićem. 

Iako je komentarisao kako Aleksandar Šešelj u predhodnom intervjuu na Helm Kastu nije smeo da kaže da je Vučić kriminalac nešto kasnije ni sam Šarović nije hteo da izgovori istu kvalifikaciju za Vučića. 

On nije otkrio ime novog pokreta koji osniva sa generalom Delićem jer ne želi da im se isto desi kao i Saši Jankoviću kada su članovi SNS osnovali udruženje pod istim imenom pod kojim je Janković želeo. Šarović u intervjuu kritikuje prozapadnu opoziciju. Govoreći o desnici u Srbiji on se pozitivno izjasnio o Milanu Stamatoviću lideru Zdrave Srbije i predsedniku opštine Čajetina. 

Šarović je najavio da će Vučića rušiti na ulici ukoliko prizna tzv. Kosovo ili učini makar nešto što bi ličilo na proznanje.

Šta je sve rekao o stanju u SRS pogledajte u emisiji: 

Gostovanje Aleksandra Šešelja pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA