Najnovije

"E-PLAY" U BAŠTI KLUBA FEST 29.AVGUSTA: Nije lako živeti ovaj život na “pauzi”!

Prvi put nakon velike pauze, beogradski alternativni bend E-Play moći ćemo da čujemo i vidimo uživo u subotu 29. avgusta u bašti kluba Fest.

"E-Play" (Foto: D. Mataruga, Fest)

“Evo desila se mogućnost da probamo da održimo koncert i radujemo mu se kao nikada do sada. Nije lako živeti ovaj život na “pauzi” i baš zbog toga se nadamo da ćemo uspeti da stvorimo posebnu energiju u Festu.  Jako nam je nedostajala publika i ovaj predstojeći susret 29.avgusta će stvarno biti nestvaran za sve nas” izjavila je Maja Cvetković povodom predstojećeg koncerta i dodala da je važno da u ovom periodu budemo pažljivi:

„Molimo sve koji dođu na koncert da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima kako bi se ovaj dogadjaj uspešno održao. Mislim da je svima već jasno koje su to mere koje treba da se preduzmu.”

Sastav je objavio nedavno svoj prvi liriks video u karijeri za pesmu “Japan” sa aktuelnog albuma “Sloboda”. Time je svih sedam pesama sa albuma dobilo svoje video forme: “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro”, “Pristanište”  “Uzmi mi sve”, “Šamarčina ” sa porukom protiv nasilja nad ženama, “Sloboda” u kome se pojavljuje simbolično glumica Sloboda Mićalović (kojoj je to inače bio prvi muzički spot u karijeri) i sada “Japan”.

Album “Sloboda” nedavno je izašao i na vinilu (Long Plej 2020). Kratko opisujući suštinsko značenje “Slobode” za njen bend (u kome su i bubnjar Goran LJuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović), Maja ističe:

„Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas.“

Uz apel da pazite na sebe i na druge i poštujete sve propisane mere, klub Fest i bend pozivaju vas da 29.avgusta dođete u baštu kluba Fest da zajedno budemo sobodni i užiamo u dobrom rokenrolu! Ulaznica košta 1.000 dinara.

Pročitajte OVDE   ko je to upravo objavio knjigu, reč je o jednom političaru.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA