Najnovije

NARODNO POZORIŠTE: Početak sezone uz prigodan program „Ponovo zajedno - pogled promatrača menja sve“

U čast publike koja se vraća u pozorišta, umetnici Narodnog pozorišta  na balkonu i na glavnom ulazu, u subotu 29. avgusta 2020. godine u 22 časa, izvešće prigodan program povodom početka sezone.

Narodno pozorište najava sezone (Foto: Narodno pozorište)

U programu će nastupiti članovi sva tri ansambla Narodnog pozorišta i gosti: prvakinja Drame  glumica Radmila Živković, glumica Suzana Lukić i  mladi glumci Bogdan Bogdanović i Nemanja Stamatović, solisti Opere Narodnog pozorišta Jadranka Jovanović, mecosporan,  Janko Sinadinović, tenor i mlada saradnica Evgenija Jeremić, sopran, ansambl Baleta Narodnog pozorišta, koreograf je Dejan Kolarov, a solisti su Milica Jević Drndarević, Silvija DŽunja, Ana Ivančević, Tatjana Tatić, Teodora Spasić, Olga Olćan, LJupka Stamenovski.

Specijalni gosti Narodnog pozorišta koji će učestvovati na otvaranju su Sofija Knežević, džez pevačica koja trenutno živi i radi u NJujorku i Eliot Lejson, muzičar iz NJujorka.

Posle neplanirane pauze koja je trajala skoro šest meseci, veliko nam je zadovoljstvo i radost što  ćemo se ponovo družiti sa našom vernom publikom.

Program koji ćemo izvesti u subotu, poklanjaju Beograđanima i gostima Beograda,  i mole ih da se ponašaju  u skladu sa propisanim merama zaštite od Kovida 19.

Pročitajte OVDE  šta vas očekuje u klubu Fest takođe u subotu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA