Najnovije

Boško Obradović: Ova vlast je postala toliko bahata - izgubili su meru (VIDEO)

Lider " Dveri" Boško Obradović izjavio je da je jedan od načina da se opozicija i građani suprotstave vlasti građanska neposlušnost.

Boško Obradović (Foto: Helm Kast)

"Ova vlast je postala toliko bahata da izvrće činjenice, laže i u tome su izgubili meru, a u Srbiji se sve teže živi. Jedan od načina borbe je i građanska neposlušnost na koju će" Dveri", ako ne budu imale drugu mogućnost, da se bore, pozvati građane Srbije",rekao je Obradović gostujući u emisiji "Skeniranje" u produkciji Helmkasta.

Obradović je najavio da će " Dveri" u narednom periodu "delovati mnogo više samostalno".

On je dodao da će Savez za Srbiju ubuduće biti Ujedinjeka srpska opozicija u kojoj će članice "labavije sarađivati". Obradović je najavio da će "Dveri" ubrzo izneti svoj program koji će predstaviti građanima Srbije. 

"Srbiji nije potrebna samo puka promna vlasti, već promena sistema. Jasno sam rekao da neću sarađivati ni sa kim ko nije, pre svega, za promenu sistema", naglasio je Obradović.

On je istakao da se "Dveri" zalažu za istinsku lustraciju i odgovornost svih onih koji su oštetili državu. Obradović je, govoreći o vakcinama protiv korone, kazao da se "ne slaže" i da smatra da pre nego što se primeni vakcina naa građanima "mora da bude dobro ispitana za šta su potrebne dve do tri godine".

Pandemija virusa korona liči na probu biološkog rata! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA