Najnovije

ŠAROVIĆ PROGOVORIO O DEŠAVANJIMA U SRS: Najodgovorniji je Vojislav Šešelj (VIDEO)

Bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović, koji je tu stranku napustio posle izbora, u intervjuu za KTV govorio o razlozima razlaza sa Vojislavom Šešeljem.

Nemanja ŠArović (Foto: Jutjub)

Šarović je kao najodgovornijeg za katastrofalan rezultat SRS okrivio Vojislava Šešelja podsećajući na njegova gostovanja po televizijama i hvaljenje Aleksandra Vučića. Kao jedan od bitnih razloga izborne katastrofe Šarović je naveo izbornu kampanju i objasnio da građani ni ne znaju šta je bio slogan SRS na predhodnim izborima.

Šarović je otkrio da odnosi između njega i Šešelja već dugo nisu bili dobri jer je kritikovao rad stranke zbog čega je Šešelj javno govorio da se najvolje odluke u stranci donose kad Šarović ne dođe na sastanak. Vremenom je njegovo pojavljivanje u medijima i nastupanje u Parlamentu smanjeno na minimum. On je tako ispričao da je odbio da bude taj koji će Zorani Mihajlović gaće u Parlamentu, da je to odbio i Mirčić ali je posle pritisaka Mirčić ipak to učino.

On je detaljno opisao i situaciju kada mu je zabranjen ulazak u sedište SRS kada je došao da preda pisanu ostavku što je u nekim medijima predstavljeno kao veliki incident. Ipak, Šarović kaže da želi sreću bivšim stranačkim kolegama u budućem radu.

Šarović objašnjava da nije novi Martinović i da ne prelazi u SNS ili bilo koju drugu stranku. On je rekao da sa generalom Božidarom Delićem, koji je takođe napustio SRS, stvara novu političku organizaciju. Šta je sve Šarović otkrio o dešavanjeima u danima pre napuštanja SRS pogledajte u emisiji:  

Policija zadržala Srđana Noga kako ne bi otišao na protest ispred Parlamenta, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA