Najnovije

Vladimir Prebiračević: Slavljenje „Oluje“ je samo nastavak krvavog zločina

Ove godine praktično već sutra će Hrvati slaviti četvrt veka od svoje kako kažu istorijske pobede u „Operaciji Oluja“ jer drugih pobeda nisu ni imali. U isto vreme rešili su opstanak svoje države u avnojskim granicama koje im je Tito dao na štetu Srba ali i rešili su za njih veoma važno srpsko pitanje.

Hrvatska vojska (Foto: morh.hr)

Piše: Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra „Majak“

To srpsko pitanje su nekoliko puta pokušavali da reše uvek na isti način a devedesetih godina 20. veka uz podršku Amerike ali pre svega Nemačke u tome su i uspeli. Jedino što nikada kroz istoriju nisu bili bajni vojnici pa su se uvek iživljavali na deci, ženama i uopšteno civilima. Svoje herojstvo su stotinama puta dokazivali nad polupokretnim i nepokretnim starcima. O tome svedoče stotine jama u koje su bacani nesrećni Srbi koji nikako da nauče ko im je vekovni neprijatelj i sa kim zajedno neće moći nikada da imaju normalan suživot bez obzira na sve prevare modernog doba, lažnih priča o ljudskim pravima i demokratiji. O tome svedoče i mnogo veća stratišta kao što su Jadovno i Jasenovac koje isti ti Hrvati složno i uz podršku starih saveznika uporno pokušavaju da stave pod tepih da relativizuju i na kraju proglase potpunom besmislicom.

Civilizacijska je sramota negirati takvav genocid i genocidne namere Hravata koje su počinili u kontinuitetu kroz ceo 20. vek ali i 21. vek nije ništa manje neprijateljsko raspoloženje prema svemu što je Srpsko.

Ova sramna proslava treba da bude opomena Srbima da im uvek preti opasnost i da moraju da se drže zajedno i složno kao nikad do sad jer su naši neprijatelji uvek budni i koriste svaku priliku da nas razjedinjuju i ponižavaju. Jedan od takvih primera je i najavljeno prisustvo slučajnog Srbina na toj sramnoj proslavi zločina u Kninu. Prisustvo tom nastavku krvavog pira je samo još jedan zločin koji bi neki Srbin mogao da počini i da svoj nemerljiv doprinos nesreći koju naš narod preživljava. Takav čovek ne može ni na koji način da predstavlja makar i jednog Srbina u Hrvatskoj pa očigledno ne može ni samog sebe da predstavlja jer je očigledna sramota za srpski rod. Svi izdajnici roda svog i osvedočeni srpski neprijatelji uvek u mislima treba da znaju da će ova zemlja opet iznedriti neke Miloše Obiliće i Gavrile Principe i Blagoje Jovoviće. Puna nam je istorija herojskih dela. A ti što su spremni da izdaju sopstvenu naciju zarad nekog ćara otićiće na đubrište istorije gde im je i mesto.

Oni koji su klali i ubijali Srbe širom Balkana, što su ratovali sve do staljingrada za Hitlera i koji su uvek bili na pogrešnog gubitničkoj strani i ovoga puta će ostati na toj gubitničkoj strani na kojoj nije ni pravo ni pravda ni istina i nikada neće ni biti. Svaka proslava „Oluje“ i svako negiranje zločina i genocida nad Srbima će biti loš način da se spere savest zločinca a mi ćemo biti ovde sve jači i svakim danom ćemo ih svojim prisustvom i jačinom na te njihove genocidne namere opominjati jer će ih senke nebrojenih zločina pratiti dok postoje.

Ko je osudio hapšenje bivših narodnih poslanika, pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA