Najnovije

POTPUNO JE NEBITNO KO ĆE BITI PREMIJER! Srbijom vlada jedan čovek i to svi znamo (VIDEO)

Novinarka Antonela Riha izjavila je u emisiji Novi dan da je "jasno da je Aleksandar Vučić mandatar". "On će odlučiti da li će premijer da bude Brnabić, Šapić, Pera Detlić... Potpuno je svejedno ko će se naći na toj funkciji zato što ovom zemljom ne vlada ni Vlada, ni Skupština, već predsednik Vučić", kaže ona.

Novinarka Antonela Riha (Foto: Jutjub)

Na pitanje gde smo četvrt veka posle Oluje, kaže da joj se čini da smo "posle 25 godina, bar kad je reč o Oluji, i dalje svako na svojoj strani, svako u svojoj istini".

"U tom smislu mi već 25 godina gledamo kako se u Hrvatskoj slavi, a u Srbiji žali i to je nešto što će, ja verujem i trajati. Novi momenat u celoj priči i godišnjici jesrte najavljeni dolazak Borisa Miloševića u Knin i to je nešto što je unelo novu retoriku, mada je podstaklo onu staru koju uvek slušamo kada dođe ova godišnjica", kaže Riha.

Kako je rekla, čini joj se da bi bilo nepristojno da ona iz Beograda komentariše šta treba neki Srbin ili Srpkinja da rade u Hrvatskoj i kako da se ponašaju.

"Može svako da se pita o svemu i da smatra bilo šta i da ima svoje mišljenje, poenta je da ljudi koji žive tamo najbolje znaju šta treba da rade. Milošević je njihov predstavnik, vidim da i u Hrvatskoj on zbog toga ima problema, čini mi se da bar danas treba da ostavimo te ljude na miru na neki način", kaže ona.

Govoreći o izjavi Ane Brnabić da "postoje dva kandidata za premijera", Riha kaže da misli da je ona bila delegirana da dođe na Pink i to sve izgovori.

"Kao što je i Zorana Mihajlović bila delegirana da posle kaže kako to nema nikakve veze, jer Predsedništvo SNS će odlučiti o svemu tome. Mislim da smo sada u danima te neke igre u kojima ćemo da slušamo sve i svašta, raznorazne kandidate. Jasno je da je Aleksandar Vučić mandatar, on će odlučiti da li će premijer da bude Brnabić, Šapić, Pera Detlić... Potpuno je svejedno ko će se naći na toj funkciji zato što ovom zemljom ne vlada ni Vlada, ni Skupština, već predsednik Vučić", kaže ona.

Sumnja, kako je rekla, da SPS neće biti u Vladi.

"Možda sa manje resora i manje privilegija, ali nisam sigurna da bi bilo pametno Vučiću da tek tako odbaci Ivicu Dačića", kaže.

Rusija stvara vojne baze u šest afričkih država. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA