Najnovije

Kad zagrlite svoj život snovi se ostvaruju: Domaća autorka osvaja Italiju!

Sanja Trifunović Hiblović zainteresovala je čitalačku javnost kada je osvanuo njen prvenac "Zagrli sebe i svoj život" Javnost je zaintrigirao njen život koji je delom provela u cirkusu ali ona je mnogo više od toga, ona je neko ko ima šta da nam kaže.

Foto-Fejsbuk

NJena knjiga, ispisana je srcem jer otkriva njena najnežnija osećanja i publika to ume da prepozna i da ceni. Da nije interesantna samo domaćim medijima i čitaocima, uskoro je postalo svima jasno.

Naime, autorka je nedavno objavila knjigu i na italijanskom tržištu i od samog izlaska knjige koja nosi naziv "Pod šatorom snova" ili u originalu "Il tendone dei sogni" naišla na interesovanje čitalaca. Italijani su poznati po tome što umeju da prepoznaju lepotu, cene kvalitet a ovoga puta nije ni čudo što su prepoznali iskrenu i dirljivu priču autorke.

I dok smo navikli da italijanski autori osvajaju srpsko tržište, i spadaju u ominjene autore, ovoga puta imamo Sanju koji nas predstavlja u najboljem svetlu.

Izdavač ovog izdanja je "Oltre edizioni" a da ova knjiga dobije autentičan prevod pobrinula se Miriam Canavese. Svaku emociju, svaki detalj i misao koju je Sanja prenela svojim čitaocima u Srbiji, Miriam je uspešno prenela na italijanski jezik i time pokazala koliko je značajno imati prevodioca koji može da pronikne u dušu autora.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA