Najnovije

Povedite omiljeno društvo u sjajan bioskopski provod i pogledajte komediju "Kralj ostrva"!

Od četvrtka 10. septembra, komedija "Kralj ostrva" nalazi se na repertoaru bioskopa. Povedite omiljeno društvo u sjajan bioskopski provod, koji ćete dugo pamtiti.

Foto- Taramaunt

Reditelj DŽud Apatov nam donosi ovu osvežavajuću komediju o ljubavi, gubicima i smehu na Staten Ajlandu, sa Pitom Dejvidsonom u glavnoj ulozi, momkom koji se probio u emisiji “Saturday Night Live".

DŽud je tokom svoje karijere pomogao da čitav niz mladih, talentovanih komičara ostvari svoje prve važne uloge na velikom platnu, među kojima su Stiv Karel, Set Rogen, DŽona Hil, DŽejson Segel, Kristen Vig, Ejmi Šumer i Kumial Nanđani.
 

Skot (Dejvidson) je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada je na sredini dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane tatu majstor. Dok njegova mlađa, ambiciozna sestra odlazi na koledž, Skot i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom iz Hitne pomoći. Skot dane provodi tako što puši travu i druži se sa ekipom. Tu su Oskar, Igor  i Riči, a potajno se viđa sa drugaricom iz srednje škole, Kelsi.

Međutim, kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem, Rejem, to započne niz događaja koji će Skota naterati da se izbori sa svojim bolom i napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Jedna od zvezda u filmu je i Stiv Bušemi. On je vatrogasac veteran, koji Skota uzima pod svoje. Pored njega je tu i Pamela Adlon, kao Rejeva bivša žena Đina.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA