Najnovije

KIM DŽONG UN JE GOTOV! Izlazi "knjiga mračnih tajni"!

U četvrtak su se američki mediji pozvali na knjigu koja će uskoro biti objavljena, a krije jezive detalje i pozadinu dešavanja u Severnoj Koreji.

Kim DŽong Un (Foto: Flickr)

Američki veteran-reporter Bob Vudvard, koji je posebno tvrdio da se severnokorejski lider Kim DŽong-Un jednom hvalio stavljanjem glave svog strica na sto, nakon što ga je pogubio.

Petoro zaposlenih u Ministarstvu ekonomije Severne Koreje streljani su zbog kritike politike koju je lider zemlje vodio na večeri, izvestio je u petak južnokorejski list "Daily NK".

Novina tvrdi da je petorica muškaraca streljana 30. jula nakon što su otvoreno napali vladu Severne Koreje zbog toga što nije rešila čitav niz trgovinskih i finansijskih pitanja.

Navodno, zvaničnici su dali primedbe tokom večere, gde su takođe naglasili potrebu da Severna Koreja razvije saradnju sa inostranstvom suočavajući se sa pretećim trgovinskim sankcijama.

Muškarci su navodno uhapšeni nakon što ih je "otkucao" jedan od njihovih mlađih kolega i prijavio razgovor tajnoj policiji Severne Koreje.

Dodaje se da su porodice muškaraca prebačene u kamp 15 u Jodoku, mestu poznatom po smeštaju političkih neistomišljenika.

Kim je zauzvrat bio zadovoljan pogubljenjem zaposlenih, jer ih je smatrao pretnjom po nacionalnu bezbednost zemlje.

Izveštaji se pojavljuju nakon što se severnokorejski lider obavezao da će "ozbiljno kazniti" svoje zvaničnike zbog nepoštovanja naredbi tokom sezone tajfuna.

Upozorenje je usledilo nakon novinske agencije AP koja je izvestila da je tokom jednog od svojih sastanaka sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, Kim grafički opisao POTUS-u ubistvo svog strica, hvaleći se da je glavu izložio drugima da je vide.

AP se osvrnuo na knjigu američkog veterana reportera Boba Vudvarda koja je sadržala ove navode i koja bi trebalo da bude objavljena sledeće nedelje.

Francuski narod na ulicama protiv sistema i Korona diktature! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA