Najnovije

OTKRIVAJU SE DETALJI MILOVE MUTNE IGRE! Paklena istina izlazi na videlo!

Crnu Goru bi uskoro mogla da potrese velika afera čiji su akteri i deca ministara.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Kako je Demokratska partija socijalista nedavno izgubila vlast u Crnoj Gori, tako polako počinju da se odmotava klupko kriminala koje je gušilo ovu primorsku državu. Istina polako počinje da izbija na videlo, pa je izvesno da će Milo Đukanović i njegovi saradnici morati da polažu račune za sva trodecenijska činjenja i nečinjenja.

Štaviše, to bi moglo da se desi i vrlo brzo, jer crnogorski mediji pišu kako bi zemlju uskoro mogla da potrese velika afera u koju su uključeni sinovi visokih funkcionera i ministara DPS-a zbog otimanja lokala u Podgorici.

Neki lokali su, kako nam je potvrđeno, otvoreni na državnom zemljišu, koje nije moglo nikako da pređe u privatno vlasništvo.

Nekoliko ugostitelja navodno je spremno da ispriča kako je vršen pritisak na njih da bi lokale predali u ruke deci funkcionera doskora vladajuće partije.

Reč je o lokalima koji se nalaze na ekskluzivnim lokacijama.

Takođe, posebno će biti utvrđeno poreklo novca kojim su ti lokali kupljeni.

- Sinovi visokih funkcionera DPS-a, nekima su očevi bili i ministri, postali su vlasnici lokala u kojima nisu poštovane mere NKT-a. Iako su zvanično zaposleni u državnim institucijama, oni su u posedu i većeg broja ugostiteljskih objekata. Interesantno je i da jedan broj tih lokala, nakon što je DPS izgubio izbore, više nisu otvarani, već su pod ključem - kaže izvor koji je upoznat sa detaljima o tome koje sve lokale deca funkcionera DPS-a imaju u svom posedu.

Optužena i druga aktivistkinja DPS-a zbog nepravilnosti tokom izbora! Više o tome OVDE.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA