Najnovije

"IZA SVEGA STOJE TAJNE SLUŽBE SRBIJE I RUSIJE!": Priština besna zbog razotkrivanja zločina OVK

Kosovski koordinator za sajber bezbednost Zafir Beriša kaže da je Dik Marti koristio navode o transplataciji organa u cilju propagande protiv OVK.

Šiptari (Foto: Jutjub)

Beriša smatra da je to učinjeno uz pomoć tajnih službi Srbije i Rusije.

Beriša je u objavi na Fejsbuk nalogu istakao da i poslanici EU i kosovski prevareni da se bave "navodima senatora koje finansira rusko-srpski lobi".

"Prevara nije izavršena samo nad poslanicima Evropskog parlamenta, ova prevara preneta je i na poslanike Skupštine Kosova koji su bili uvereni da OVK nije vršila transplantaciju organa i prevareni su kada su izglasali uspostavljanje političkog suda za koji se od početka znalo da će biti jednostran i pokušati da u ime pravde i 'pomirenja' izjednači borbu za slobodu OVK sa genocidnim ratom Srbije", poručio je Beriša.

Kako je naveo, nigde i ni kod jednog od onih koje ovaj sud napada nije pomenuta transplantacija organa, ali se, dodao je, pokušava ponižavanje bivših boraca OVK.

"Ponižavanje bivših boraca OVK spektakularnim hapšenjima i optužbama kao učesnike 'zločinačke organizacije OVK' terminilogijom koja nigde nije pominjala do izglasavanja Specijalnog suda od strane prevarenih poslanika Skupštine Kosova", istakao je Beriša.

Prema njegovim rečima, sada nije epohalno otkriće ako kažu da čak i sa međunarodnim faktorom koji je insistirao na osnivanju ovog suda, imaju različita mišljenja.

"Neki misle da sud zaista teži 'pravdi', a drugi misle da iskoriste sud za njihov račun u njihovim zemljama u kojima su zajednice (nacionalne manjine) lišene svojih osnovnih prava i da se slava rata OVK ne uzima kao najuspešnija gerila 20. veka koja je dotakla savest demokratskog sveta", naglasio je Beriša.

Hongkong je bio prvi, a Peking neće dozvoliti postojanje još jednog bastiona demokratije! Više o tome OVDE.

Izvor: Kosovo Onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA