Najnovije

ZAPUŠIO JE USTA SVIMA! Noleta pitali za Rodžera i Rafu - niko nije očekivao ovakav odgovor

Još jedna prepreka je preskočena... Novak Đoković je bio bolji od Edmunda, plasirao se u treće kolo US opena, a posle meča govorio je otvoreno o svemu.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

- Bilo je uspona i padova tokom meča, igrali smo preko tri sata, ali Kajl je snažan protivnik. Bio je ovo pravi test za mene. Naravno da uvek može da se desi da izgubim set. Zapravo, drago mi je da je došlo do toga i da sam bio na takvom testu danas. Drago mi je kad u ranoj fazi turnira imam težak meč, to me bolje pripremi za ostatak turnira - rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

- Moje šanse za pobedom rastu što meč duže traje. Naročito protiv igrača kakav je Edmund, koji troši mnogo energije. Igrao je snažno, servirao dobro, udarao forhende, ali znao sam da će fizički da padne u nekom trenutku. Bilo je potrebno samo da ostanem dosledan svojoj igri i sačuvam fokus.

U trećoj rundi u petak, Srbina čeka duel sa Jan-Lenardom Štrufom.

- Ne osećam se umorno. Mislim da neće biti problema sa energijom, osećam se jako dobro. U ovakvim situacijama iskustvo dosta pomaže, a ja sam na Turu već 15 godina. Radiću ono što mi najviše prija i nadam se najboljem u nastavku turnira.

Nole je odgovorio na pitanje kako činjenica da ne igraju Rodžer Federer i Rafa Nadal utiče na njega.

- Kako utiče njihovo odsustvo na mene? Nikako. Na turnir ima veliki uticaj, zato što su to legende ovog sporta, ali ne i na mene. Mislim da je konkurencija i ovako veoma jaka - zaključio je Novak.

Milo je dirnuo u svetinje i to je bio njegov kraj! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA