Najnovije

DETALJI LJUBAVNE DRAME KOD KLADOVA: Umalo zaklala muža tokom "trojke"!?

Žena (51) je dobila zabranu prilaska porodičnoj kući na mesec dana kada je napala muža (55) i umalo ga preklala nožem dok su bili u krevetu s njegovom ljubavnicom (40).

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Ona je prethodno, posle dužeg ubeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, "osvežiti brak".

Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbesnelo suprugu pa ga je išutirala i napala nožem. Muž se jedva odbranio od pomahnitale supruge, a ljubavnica je pozvala policiju.

Izvor kaže da su oni proveli 11 godina u nevenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali je on pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa drugom ženom.

“Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i ona je tad pobesnela, ali je on uspeo nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubeđuje da bi bilo bolje da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htela ni da čuje, ali je muž bio uporan i uverovao je da nije zaljbuljen u ljubavnicu. Rekao je da bi svima bilo od koristi da se ona useli, jer će im oboma pomagati”, tvrdi izvor.

On je uveravao suprugu da će od njegove ljubavnice imati samo korist, jer će raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on "ponovo osetiti kao muškarac", pošto zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima odnose sa njim.

“Ključni argument u tom ubeđivanju mu je da će boravak ljubavnice u kući osvežiti njihov brak. Ubeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspevaju da učine da se bračni parovi ponovo zavole i ona je konačno pristala”, tvrdi izvor.

Međutim, kada se uselila počele su sitne čarke i prozivke. Uprkos tome mlada žena je vodila računa u domaćinstvu i imala redovne odnose sa domaćinom.

Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, muškarac iz jednog sela kod Kladova ih je obe pozvao u krevet.

Tokom predigre, više pažnje je posvetio ljubavnici, zbog čega je žena nasrnula na supranicu, koja je pobegla iz kreveta.

Pošto njih dvoje nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju.

Protiv žene je podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera zabrane prilaska kući.

Niko od aktera ove priče nije želeo da daje izjave za medije.

 

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA