Najnovije

VUČIĆ ĆE POLUDETI KAD POGLEDA OVO: Đorđević izneo teške optužbe protiv predsednika Srbije i njegovog brata (VIDEO)

Osnivač pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević gostujući u emisiji produkcije Helm Kast žestoko je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja da su ogrezli u kriminal, da njihove ekipe terorišu Srbiju i fizički maltretiraju ljude a da je SNS umešana u proizvodnju i trgovinu drogom.

Mlađan Đorđević (Foto: Jutjub)

Đorđević je objasnio da je Vučić zbog svojih kriminalnih poslova i kriminalnih poslova svoje porodice i kumova ucenjen od strene Zapada i da zbog toga mora da sluša njihove naredbe i potpisuje sve što se stavi ispred njega.

Đorđević kaže da je Vučić još od potpisivanja Briselskog sporazuma izdajnik i da svakim sledećim potezom on nastavio da izdaje Srbiju i da se odriče Kosova i Metohiju.

Rad portala Pravda možete podržati kupovinom knjiga iz naše internet prodavnice, knjige i cene možete pogledati OVDE.

- On teritoriju Srbije daje samo radi svog opastanka na vlasti a ne zbog nečega što je dobro za srpski narod – objasnio je Đorđević.

Đorđević kaže da građani zapravo i ne znaju šta je Vučić potpisao u Vašingtonu i da javnost zna samo ono što im je servirano preko režimskih medija.

Đorđević u emisiji govori o Pokretu “Oslobođenje”, odnosu prema vlasti DS, kumovskim vezama sa Draganom Đilasom. Pogledajte video:

U Srbiji sledi cunami otkaza, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA