Najnovije

MALO JE SVAKI DAN! Vučiću, što te nema više na TV?

Znam da je gledaocima dosadno, ali vas molim da me pustite, ja ne gostujem često po televizijama, više odgovaram na pitanja novinara. I zato želim svaku priliku da kod vas na televiziji iskoristim - izjavio je Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica", autora Milomira Marića, na TV Hepi.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

I opet je Vučić napravio žrtvu od sebe gostujući kod jednog od svojih omiljenih voditelja, kod kojeg može pričati šta i koliko hoće. I tako je iskoristio priliku da obmane javnost u vezi broja gostovanja na televizijama.

Zato smo otvorili Instagram nalog "buducnostsrbijeav" i prebrojali gostovanja Vučića u 2020. godini. Prema dostupnim statusima, Vučić je imao ukupno 33 gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekfencijom.

Od toga, 11 gostovanja na TV Pink, 9 gostovanja na RTS, 8 gostovanja na TV Prva, 3 na TV Hepi i 2 na TV B92.

Računali smo samo gostovanja u studiju, a tu su još brojna uključenja uživo, konferencije za štampu i drugi oblici pojavljivanja.

Ovome treba dodati i gostovanje na TV Vijesti u Podgorici, pred sahranu mitropolita Amfilohija, kao i gostovanje na TV Kopernikus, kod svog partijskog kolege Vladimira Đukanovića u emisiji "Na kraju dana sa Đukom", 9. marta.

Dakle, Vučića smo tokom 12 meseci u godini mogli da vidimo skoro tri puta mesečno na nekoj od televizija sa nacionalnom frekfencijom. Sa druge strane, gostovanje nekog opozicionog lidera bilo je nemoguće.

I sada se Vučić žali javnosti kako ne gostuje često. Malo mu je medijske pažnje... I kako već uveliko kruže šale, uskoro će početi da nam iskače i iz frižidera.

Nije samo S-400, Ankara ima poseban zahtev za Moskvu! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA