Najnovije

SUD PRESUDIO! Koronu stvorili Soroš, Gejts i Rokfeler? (FOTO)

Iako je Svetska zdravstvena organizacija potvrdila da je virus korona životinjskog porekla, teorije zavere o kovidu 19 kao veštačkoj tvorevini još kruže. U Peruu je u toku istraga jer je sud obrazložio odugovlačenje jednog krivičnog postupka pandemijom navodeći da je za nju odgovorna „kriminalna elita koja dominira svetom“.

Bil Gejts. (Foto: Jutjub)

Vrhovni sud peruanskog regiona Ika istražuje presudu lokalnog suda kojom je obuhvaćena tvrdnja da su kreatori virusa korona mađarsko-američki filantrop DŽordž Soroš, porodica Rokfeler i suosnivač Majkrosofta Bil Gejts.

„Naložili smo preliminarnu istragu pred glavnim sudijama krivičnog žalbenog veća Činča i Piska kako bismo pribavili dokaze koji će pomoći u utvrđivanju prisustva ili odsustva navodnih prekršaja“, navedeno je na Fejsbuk nalogu Vrhovnog suda u Iki.
RIstraga je pokrenuta zbog presude suda u Činči od 21. decembra 2020. godine kojom se potvrđuje odluka o opravdanju zahteva za produženje pritvora protiv optuženog. Sudije u procesu bili su Tito Gvido Galjegos, Luis Alberto Legija Loajasa i Toni DŽangaraj Segura. 

Istraga je pokrenuta zbog presude suda u Činči od 21. decembra 2020. godine kojom se potvrđuje odluka o opravdanju zahteva za produženje pritvora protiv optuženog. Sudije u procesu bili su Tito Gvido Galjegos, Luis Alberto Legija Loajasa i Toni DŽangaraj Segura. 

Deo teksta zaključka objavio je advokat za krivičnu odbranu Migel Perez Arojo na svom Fejsbuku.

Hace pocos días, tuve en mis manos una resolución "MONSTRUOSA" de unos Jueces Penales en #ICA (Jueces de apelación) en...

Posted by Miguel Pérez on Saturday, January 9, 2021

Prema jednoj od ideja zaključka, kovid 19 je izum „svetskih kriminalnih elita“ (novi svetski poredak) koji čine milijarderi kao što su Bil Gejts, DŽordž Soroš, porodica Rokfeler i drugi.

„Krivični proces bio je paralizovan zbog pandemije kovida 19 koju su stvorile kriminalne elite koje dominiraju svetom. Ona je paralizovala aktivnosti u gotovo svim zemljama... Na taj način nijedna svetska vlada, fizička i pravna lica ili odbrana optuženih ne mogu da tvrde da ova pandemija ima svojstvo ‘predvidljivosti’, sa izuzetkom stvaralaca novog svetskog poretka, kao što su Bil Gejts, Soroš, Rokfeler i drugi, koji su njome upravljali i nastavljaju da upravljaju u uslovima krajnje tajnosti u svom okruženju i globalnim korporacijama, čiji je cilj projekat 2030“, ističe se u zaključku suda, prenose lokalni mediji.

Pri tom, obrazloženje ove izjave suda dato je u okviru procesa za jedan slučaj silovanja za koje je optužen lokalni napadač kojem je produžen istražni pritvor uz već pomenuto obrazloženje.

Odbrana optuženog za silovanje već je podnela zahtev za ukidanje ove naredbe. Prema rečima advokata Rense Rijege, umesto suštinskih argumenata u zaključku se koriste spekulativne tvrdnje.

Naše Ratno vazduhoplovstvo do proleća kompletira eskadrilu! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA