Najnovije

VULIN: Tužilaštvo je nezavisno od svake vlasti, policija neće na Đilasov zahtev voditi istragu protiv Vacića

Ministar policije Aleksandar Vulin komentarisao zahtev tužilaštva da policija utvrdi da li je Miša Vacić pretio Zelenoviću.

Aleksandar Vulin (Foto: MUP Srbije)

„Tužilaštvo je brzo poslušalo člana Đilasove partije Nebojšu Zelenovića i pokrenulo istragu protiv Vacića zbog održanog govora. LJotićevac Obradović je pozvao na prebijanje i šišanje do glave Vesića. Tužilaštvo nije reklo ni reč, baš kao što je ćutalo kada su ljotićevci upali u RTS, kada su pretili silovanjem premijerke, kada je funkcioner Dveri pozvao migrante da siluju ćerke i žene članova SNS“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin komentarišući zahtev tužilaštva da policija utvrdi da li je Miša Vacić na osnivanju odbora u Šapcu pretio gradonačelniku tog grada Zelenoviću.

Vulin je podsetio da tužilaštvo nije reklo ni reč kada je Georgijev pozvao na zatvaranje pristalica SNS u logore kao i kada su neovlašćena lica zauzela rektorat Beogradskog univerziteta.

„Tužilaštvo je ćutalo i kada je uništavana imovina RTS-a, kada je pokušan napad na zgradu Predsedništva, a nije se oglasilo ni kada je pokušano sprečavanje predsednika Vučića da gostuje na javnom servisu. Tužilaštvo izgleda reaguje samo kada članovi Đilasovih partija to traže. Tužilaštvo je nezavisno od svake vlasti ali mora da bude nezavisno i od Đilasovih zahteva. Ili će biti tako ili Srbija nije pravna država“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Nakon ovog napada pro-NATO koalicije na Mišu Vacića, policija je ustanovila da nema elemenata krivičnih dela ni u njegovom govoru u Šapcu ni u govoru u Bujanovcu.

O sunovratu Milove stranke pročitajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA