Najnovije

IRANSKA VOJSKA POKAZALA ZUBE: Čuveni general poslao moćnu poruku Amerikancima! (VIDEO)

General-major Said Abdel Rahim Musavi, vrhovni komandant iranske vojske, rekao je da je njegova zemlja spremna da odgovori na bilo koji agresivni korak neprijatelja.

Iranska vojska. (Foto: Jutjub)

U sredu je Musavi tokom manevara Al-Akatdar 99, pokrenutih od kopnene snage iranske vojske u regionu Makran (jugoistok zemlje), rekao da će „neprijatelj dobiti žaljenje ako preduzme bilo koji korak koji proizlazi iz pogrešnih izračuna i njegovog pogrešne proračune protiv Irana “.

Vrhovni komandant vojske ukazao je da je „kopnena vojska u potpunosti spremna za izvođenje specijalnih operacija“.

Istakao je da su „manevri kapaciteta oličili aspekt sposobnosti kopnenih snaga, koji se izvode uz podršku, vazdušnu podršku i aktivno učešće vazduhoplovnih jedinica vojske i brigada ovih snaga u jednom od osetljivih područja zemlje."

Musavi se osvrnuo na „vrste profesionalnih instalacionih operacija koje su izvele učestvujuće kopnene brigade tokom dva dana izvođenja manevara“, ističući da su „višestrane strukturne operacije među najsloženijim borbenim operacijama koje obično izvode snage brzog reagovanja i iskusne brigade “.

Na kraju je dodao: „Kopnena snaga iranske vojske pokazala je tokom ovih manevara veliku spremnost za izvođenje takvih specijalnih operacija. ”

Planovi Turske pali u vodu, Putin ponovo maestralno odigrao! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA