Najnovije

PUČE BOMBA NA "MARAKANI"! Zvezda završila najveće zimsko pojačanje

Sa Marakane su javljali da neće biti dolazaka stranaca ukoliko neko od aktuelnih ne ode iz Zvezde, ali italijanski mediji i to oni priznati tvrde da će Edera vrlo brzo potpisati za Zvezdu!

Marakana (Foto: Jutjub)

Torino je pristao da Ederu pozajmi Zvezdi, a "La Stampa" piše i da je dogovorena otkupna klauzula koja bi, u slučaju Ederinih dobih igara bila aktivirana posle 18 meseci, i da je na posletku mladi ofanzivac pristao da dođe u Beogradu posle dobrog iskustva Dijega Falčinelija!

Crveno-beli su dugo tragali za igračem Ederinih kvaliteta koji će do povratka Aleksandra Kataija praviti prevagu na terenu, a kasnije zajeno sa "Magikom" pomoći Dejanu Stankoviću da osvoji duplu krunu i eventualno se plasira u Evropu i naredne sezone! Edera je eksplodirao pod trenerskom palicom Siniše Mihajlovića, ali mu je karijera kod Macarija i Đampaola bila u slobodnom padu. 

Dolazak Edere značio bi da je El Fardu Ben pred izlaznim vratima. Aris je otpao zbog nemogućnosti da crveno-belima ponudi odgovarajuće obeštećenje, kao i platu od minimalno 650.000 evra reprezentativcu Komorskih Ostrva, ali su sada glavne opcije Kina i Emirati! 

Kako je srpski borac zapalio Srbiju izjavom o Miki Aleksiću pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA