Najnovije

"SPREMAN SAM DA ZAKAŽEM SEDNICU I DA SE TA LICA ODMAH POHAPSE!": Knežević traži hapšenje zbog paljenja dokumenata ANB

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednosti i odbranu Milan Knežević očekuje od v.d. direktora ANB-a Dejan Vukšić da procesuira i od SDT zatražiti hapšenje onih koji su spaljivali dokumentaciju tajne službe na Žabljaku.

Milan Knežević. (Foto: Jutjub)

Kada bi, kazao je, kao predsednik Odbora za bezbednost imao ingerencije kao Vukšić, ti ljudi bi već danas bili pohapšeni.

- Ako Odbor za bezbednost i odbranu na čijem sam čelu ima ikakve ingerenecije u tom delu, kao što ih ima Vukšić, spreman sam da odmah zakažem sednicu i da se ta lica odmah pohapse - naveo je Knežević.

S obzirom da je, kako je dodao, Vukšić rekao da zna ko su službenici koji su počinili to teško krivično delo, očekuje da ih odmah procesuira i zatraži njihovo hapšenje.

- Isto kao što očekujem da bude uhapšen službenik ANB-a LJubiša Asanović koji je nezakonito u pritvorskoj jedinici posećivao Brana Mićunovića - kazao je Knežević u izjavi za podgorički portal Borba.

Naglasio je i da će zakazati sednicu Odbora za bezbednost i odbranu.

- Zakazaću sedinicu, koja će, evo sada saopštavam, biti javna. I svi zainteresovani poslanici će moći da joj prisustvuju, Ja nemam šta da krijem, nemam nikakvih tajni i sve što radim i budem radio biće javno - zaključio je Knežević.

Antifa napala sedište demokrata, gađali policiju! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA