Najnovije

Niko u „srpskom i ruskom svetu“ nije mogao tako da ujedini jedan narodni pokret protiv sebe kao on

Sve se moralo dogoditi bez žrtve, priznanja i pokajanja. Moralo je, valjda, jer njih i njima slične ne obavezuju činjenice i zakon političke gravitacije - pada se uglavnom na dupe ali i naglavačke kada dupetu dojadi

Pobednička Podgorica (Foto: Jutjub)

„I predstavnici međunarodne zajenice bili su zabrinuti za verske slobode umesto da prepoznaju SPC kao alatku malignog uticaja na evropske vrednosti.“

Ove reči Mila Đukanovića najbolje svedoče bezobzirnost kojom je vodio staru i kojom će voditi „novu“ politiku – napisao je na svom Fejsbuk profilu lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i dodao:

„To je novo prokopavanje starih rovova mržnje.“

Čovek ne želi da vidi kako je upravo on objavio rat celom jednom narodu, kako je zlokobnim inženjeringom hteo da u blickrigu prevaspita i „udavi“ veliki deo pravoslavne i verujuće većine u Crne Gore – navodi Danilović.

Po Danilovićevim rečima, za Đukanovića su krivci oni koji su pružili otpor ludačkoj politici, oni koje u vlastitoj zemlji u kontinuitetu, upravo on proglašava izdajnicima, kvislinzima i petom kolonom.

„Niko u „srpskom i ruskom svetu“ nije mogao tako ujediniti jedan narodni pokret protiv sebe kao Milo Đukanović„, saopštio je lider UCG i dodao:

„Niko u istoriji Crne Gore nije na toj matrici vodio politiku, a da je politički preživeo. I nije problem što je pokušao i „dobio po nosu“ nego što ne odustaje.“

Danilović smatra da je problem što drsko i lažavo seli odgovornost na izmišljene neprijatelje i u drugom krugu na svoje partijske saradnike po dubini i širini.

„A, upravo oni su bespogovorno ličili na njega, svog političkog oca i gospodara.“

Jedini gubitnik i to po zasluženoj pravdi je Đukanović lično.

„Uzaludna je podrška gospođe Latinke Perović jer i jedno i drugo žive u lažnim ideološkim izmaglicama, u lažnom uverenju da je svet morao ličiti na njih, a da su oni samo stradali kao nevini stratezi opšteg dobra. Sve se moralo dogoditi bez žrtve, priznanja i pokajanja. Moralo je, valjda, jer njih i njima slične ne obavezuju činjenice i zakon političke gravitacije – pada se uglavnom na dupe ali i naglavačke kada dupetu dojadi„, zaključio je lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Ceo govor mržnje Mila Đukanovića o Srbiji, Srbima i SPC možete pročitati OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA