Najnovije

ZAPAD NAŠAO ZAMENU ZA NAVALJNOG: Rusiju napadaju iznutra kao Belorusiju

Maske su pale. Kao što se očekivalo, Zapad namerava da od Julije Navaljne napravi Tihanovsku 2. Od supruge uhapšenog „mučenika“ oblikuju neku vrstu dekabriste, a zatim i borca protiv vlasti.

Navaljni i Navaljna (Foto: Jutjub)

Najveći američki medijski gigant Si-En-En objavio je materijal o Juliji Navaljnoj, koja apeluje na Putina, tj. pre „vrši pritisak na Putina“ (pnavodi agencija). Autori članka pišu: „... krajem avgusta njen muž je otrovan nervnim agensom Novičok.

Dok je ležao u komi u omskoj klinici, Navaljna se iznenada našla u središtu bitke sa ruskom državom - a njena slika stoične, smirene i sabrane žene postala je priča za sebe.

Dalje, američka publikacija postavlja pitanje: može li ona ikada voditi opozicioni pokret u zemlji?

Na temu pritiska na Putina, Si-En-En piše:

„Navaljna je čak otišla do čoveka za koga njen suprug veruje da stoji iza napada - samog ruskog predsednika. Pisala je direktno Vladimiru Putinu, zahtevajući da on dozvoli njenom suprugu da napusti zemlju “.

Sledi, naravno, tekst koji je šef ruske države požurio da joj ispuni želju.

Američki novinari su u svom članku povukli paralelu između Julije Navaljne i Svetlane Tihanovske. U isto vreme, beloruska opozicionarka predstavljena je kao lice masovnih protesta protiv vođe dželata.

U zaključku Si-En-En uverava da su pristalice Navaljnu prozvale „prvom damom“. Za takav opis Julije Navaljne skoro niko u Rusiji nije čuo. Na taj način Zapad aktivno pokušava da stvori sliku velikog mučenika iz pravednih razloga - propagandom i iskrivljavanjem činjenica.

Putinovo upozorenje celom svetu možete pročitati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA