Najnovije

ŠTA AKO DNR I LNR UĐU U SASTAV RUSIJE? Moguće varijante razvoja događaja

Ruski pisac, političar i učesnik rata u Donbasu Zakhar Prilepin na stranicama svog ličnog bloga predviđa opcije za razvoj događaja ako Rusija ipak prizna republike Donbasa i zvanično ih pripoji.

Donbas (Foto: Donjecka agencija novosti)

Piše: Zahar Prilepin

Ako Rusija prizna DNR i LNR i priključi ih Rusiji, u Kijevu će se dogoditi politički puč. Zelenski treba da pazi na vikendicu u Rostovu. U Gelendžiku postoji dobar posao za baštovana i cvećara.

Ako Rusija prihvati DNR i LNR kao deo Rusije, u Kijevu će se dogoditi politički puč, usled kojeg bi Taras Bulba trebalo da dobije mesto predsednika. Nadam se da je negde i da čeka svoj čas.

Ako Rusija prizna DNR i LNR i integriše ih u Rusiju, okupljanja liberalne opozicije na trgovima nekoliko ruskih gradova izgledaće kao nerazumna stada otpadnika koji ometaju nacionalni praznik.

Ako Rusija prizna DNR i LNR i priključi ih u Rusiju, četiri miliona ljudi iz Donbasa krenuće ulicama Moskve prvog (i sledećeg) 31. dana u mesecu, slučajno gazeći na putu grupe demonstranata koji nisu uspeli da pobegnu u dvorišta.

Biće puno vesti koje počinju sa '’ako'’.

Ako Rusija prihvati DNR i LNR, u Kijevu će biti održana bakljada pod sloganom: „Trampe, vrati se!“

Bajden će biti postavljen na Mirotvorca. „Mirotvorac“ će biti preimenovan u „Dnevnik neumornog imbecila“.

2020. godine stanovništvo Rusije smanjilo se za 500 hiljada ljudi. Ako Rusija prihvati DNR i LNR kao deo Rusije, mi ćemo nadoknaditi sve gubitke od prošle godine ove godine, i, ukratko, dobićemo povećanje.

Četiri miliona novih Rusa. Zatim još četiri. Onda još jedan.

Sve dok Matvej Ganapoljski ne napiše svoju autobiografiju '’Poslednji Ukrajinac'’.

Ako Rusija prihvati DNR i LNR kao deo Rusije, šestogodišnji rat nepobedive Ukrajine protiv ruske vojske završiće se 6 minuta nakon pojavljivanja ruske vojske na liniji kontakta.

Sedam minuta kasnije postaće jasno da su svi njihovi virtuozi, svi njihovi kiborzi, svih četrdeset miliona njihovih borbenih blogera, sva razmetanja i, što je najvažnije, sva nezavisnost, sav suverenitet stvarna, okrugla, lepa, pomalo ovalna nula.

Šta su Rusi učinili džihadistima u Siriji, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA