Najnovije

AUDI SMRTI KOSIO PO NIŠU: Tinejdžer iz Beograda izgubio kontrolu, poginulo dvoje pešaka

Devetnaestogodišnji N.S. koji je večeras izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u Nišu, kada su poginule dve osobe, je Beograđanin, koji je u Niš došao u goste kod rođaka.

Uviđaj i hitna pomoć u Nišu (foto: Telegraf video printskrin)

Kako Telegraf saznaje, on je večeras oko 20.40 sati krećući se vozilom "audi" Bulevarom Medijana velikom brzinom, izleteo sa kolovoza na trotoar i pokosio dvoje pešaka. Od siline udarca jedna devojka je preletela ogradu niškog vodovoda, i ostala na mestu mrtva. Ona još nije identifikovana, dok je druga žrtva udesa četrdesetosmogodišnji D.I. koji je preminuo u niškom Kliničkom centru.

Prema prvim informacijama, vozač "audija" nije bio u alkoholisanom stanju pa se pretpostavlja da je stravičnoj nesreći kumovao i klizav kolovoz jer jaka kiša u Nišu od jutros pada bez prestanka. Zbog lošeg vremena na trotoaru koji je istovremeno i biciklistička staza, nije bilo mnogo ljudi kao što je uobičajeno, pa je izbegnuta mnogo veća tragedija.

Uviđaj na mestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije, a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila. Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmerava preko parkinga tržnog centra na Bulevar cara Konstantina.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Uznemirujuće fotografije Srbina koga su izboli migranti, ukoliko nemate slabo srce, možete pogledati OVDE.

Izvor: Telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA