Najnovije

PUTIN OTKRIO SA ČIME SE SUOČAVAJU RUSKI SPECIJALCI: Vojnici pokazuju veliku hrabrost pred pretnjama iz Sirije

Ruske bezbednosne agencije, uključujući Federalnu službu bezbednosti (FSB), uspevaju da zaustave pretnje koje dolaze iz Sirije, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Putin (Foto: RIA)

„I sve ono što naše bezbednosne agencije, uključujući Federalnu službu bezbednosti, uspevaju da zaustave, ima, da tako kažemo, sirijsko poreklo. Ili ne sirijsko, ali pretnja, ponavljam, dolazi sa ovih teritorija“, rekao je Putin u intervjuu za film „Bez prava na grešku. Božićna poseta Damasku“ na televiziji „Rusija 1“.

„Zbog toga nam je očigledno da smo postupili apsolutno ispravno, a naši vojnici su, pokazujući junaštvo, hrabrost, visoku profesionalnost, pre svega štitili interese Rusije“, dodao je Putin.

Oružani sukob u Siriji traje od 2011. godine. Krajem 2017. godine objavljeno je o pobedi nad terorističkom grupom ID u Siriji i Iraku. U pojedinim oblastima zemalja nastavljaju se akcije čišćenja militanata. Trenutno su u prvom planu političko rešavanje, obnova Sirije i povratak izbeglica.

Pre ili kasnije, Putin i Si će shvatiti da čak i ako prodaju dušu đavolu neće se dogovoriti sa Zapadom. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA