Najnovije

"OBRAČUN S MAFIJOM": Vučićeva hapšenja traju 5 godina!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poznat je po sklapanju letećih automobila u Vrčinu, do brze izgradnje Kule Beograd (koja je trebalo da bude gotova već početkom 2019), zatim obećanja da neće smanjivati penzije, da će ukinuti TV pretplatu, da će svake nedelje primati građane... Jedno od najupečatljivih obećanja je da će se suočiti sa tajkunima, mafijašima i korumpiranim političarima.

Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

Korisnik Tvitera uporedio je dve naslovne strane tabloida. Jedna je iz 2016, a druga iz 2021. godine. Na obe naslovne strane se najavljuju famozna hapšenja tajkuna, mafijaša, ljudi iz vrha MUP-a, direktora, političara itd. Već pet godina medijska manipulacija traje, a pomenutih hapšenja nema ni na vidiku. 

- Pet godina izmotavanja i "lupetanja" u režimskim medijima - kaže Miograd Bebić koji je i objavio pomenute naslovne strane. 

Jasno je da se radi o klasičnim medijskim spinovima, kako bi se skrenulo s važnijih tema, kao što je povezanost pojedinaca iz vlasti s kriminalom i korupcijom, aferama poput Krušika i Jovanjice, kolapsom zdravstvenog sistema i ostalih gorućih tema u zemlji. 

I dok Vučić "hapsi", na ulicama se vode ratovi zaraćenih kriminalnih klanova, građani su u nikad većem strahu, a država u nikad gorem stanju.

Zlatno doba…

Ruska ratna avijacija krenula u žestok napad! Prži sve pod sobom! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA