Najnovije

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ: Mnogo veća opasnost od Đilasa, po SNS su Zavetnici, Miša Vacić i Levijatan! (VIDEO)

Poslanik SNS Vladimir Đukanović odbacuje optužbe da mu je Aleksandar Vučić naredio napad na Krizni štab i doktora Kona tvrdeći da je to bio njegov lični stav. Đukanović i dalje zagovara ukidanje mera koje urušavaju ekonomiju, a kaže da bi primio vakcinu za Kovid 19 tek kada se uveri da one nisu štetne.

Vladimir Đukanović (Foto: Helm Kast)

On je gostujući na Helm Kastu rekao da su Dran Đilas i Mlađan Đorđević idealna opozicija za SNS i da nikad neće uspeti da ih sklone sa vlasti, ali da opasnost vreba od antivaksera i protivnika migranata. Na pitanje novinara na koga konkretno misli odgovorio je “Zavetnici, Miša Vacić i Levijatan”.

Đukanović je potvrdio da je pod SNS spoljni duk Srbije sa 13 povećan na 28 milijardi ali je rekao da je to dobro jer su novi krediti povoljniji i sa manjim kamatam, a novac uložen u investicije i razvoj države.

Đukanović je branio i Briselski sporazum tvrdeći da vreme dokazuje da je on doneo krizu Albancima a ne Srbima, ali kritikuje novu vlast u Crnoj Gori jer ne povlači priznanje Kosova i Metohije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA