Najnovije

GOVOR MRŽNJE LEKARA: Vidimo se na respiratoru, ako si živa!

Kada je reč o podeli građana na one koji nose maske i one koji to ne rade kao i na vakcinisane i nevakcinisane izgleda da je postala uobičejana praksa da pored te podele vidimo i direktne napade, uvrede pa čak i želje pojedinaca da se neko zarazi ili umre.

Korona virus u Srbiji. (Foto: Jutjub)

Za skoro dve godine od kad traje globalna histerija mogli smo videti i čuti svašta i to je deo možda naše, narodne komunikacije koja ponekad i može ili mora da bude prihvatljiva no vrlo je teško shvatiti da oni koji sebe predstavljaju stručnjacima vrlo često prelaze granicu pristojnosti, vaspitanja i svakako svoje struke napadajući, vređajući i preteći onima koji se sa njima ne slažu.

Jedan ovakav na svu nesreću slučaj koji nije usamljen, pojavio se na tviteru gde je izvesni hirurg iz Kragujevca, Vladimir Đorđević ,,prešao igricu” tako što je napao ,,random” devojku na tviteru i poručio joj da je čeka na respiratoru.

Nakon što je podelila tvit u kojem je podelila svoj stav vezan za vakcinaciju, tačnije nevakcinaciju hirurg čija konstitucija lica vam govori mnogo o njemu samom rešio je da se nadoveže na stav mlade devojke uz poruku: ,,Zabole nas, iako je tvit malo bajat. Vidimo se na nekom respiratoru, ukoliko si još živa. *posvećeno svim idiotima”

Poznato je da je Kragujevac izvor nestručnih stručnjaka i da je zapravo ovaj grad rasadnik ,,fejk” diploma Medicinskog fakulteta ali dotični Vladimir Đorđević je svojim ispadom i tu činjenicu bacio u senku pokazujući i dokazujući da ,,ne daj Bože da moramo da se lečimo kod ovog čoveka”.

Do sada Lekarska komora ni državna ni regionalna nije reagovala a ovo nije prva verovatno nije ni poslednja poruka mržnje ovog hirurga koji za sada normalno nastavlja da radi i da čeka sve vas da mu dođemo na respirator.

Putin zahtevao da Erdogan odmah povuče turske trupe iz Idliba! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA