Najnovije

Vakcinom „zaravnali krivu“, ali vertikalno! 85% vakcinisanih rekordno oboleli! (FOTO)

Članovi Kriznog štaba u Srbiji ovih dana "trube" po svim režimskim medijima kako je neophodno da vakcinišemo 80 odsto stanovništva, a onda na proleće možemo da skinemo maske. Evo šta se zaista dešava u zemlji koja je sprovela tako masovnu vakcinaciju protiv korona virusa, a mnogi bi rekli da je zapravo reč o ubrizgavanju nedovoljno ispitane genske terapije.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Singapur je pre dva dana došao do 85 odsto vakcinisanog stanivništva, što je prema rečima Predraga Kona, Branimira Teodorovića, Radmila Jankovića, Đerleka i ostalih Šeklera, procenat dovoljan da se „zaravna kriva“.

Upravo se to dogodilo u Singapuru. Zaravnali su krivu, ali vertikalno! Ova zemlja prethodnih dana beleži rekordan broj zaraženih, gotovo 3.000 po danu. Do leta su imali svega do sto zaraženih dnevno, pa čak i manje. Kako je rastao procenat vakcinacije, rastao je i broj zaraženih, da bi nedavno „eksplodirao“.

Zvaničnici se u Singapuru pravdaju da i pored ogromnog skoka zaraženih nema mnogo preminulih od korone, ali ih u toj državi nije bilo ni pre vakcinacije. Sličan scenario odigrao se i u Izraelu.

Iako je broj preminulih od korona virusa dnevno znatno manji nego u Srbiji (u Singapuru je uglavnom ispod 10 ljudi na dan, a bilo je i do 15 umrlih), to je i dalje veliki skok u odnosu na period kada nije bilo tako masovne vakcinacije stanivništva kao sada.

Kralj Abdulah okončao arapsko proleće. Sirijskoj izolaciji dolazi kraj! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA