Najnovije

UDATE ŽENE OTKRILE GDE SU SVE VARALE MUŽEVE: Zgrabila sam majstora za pantalone i odvukla u sobu...

Mame koje dugi niz godina varaju otkrile su svoje "najprljavije" tajne, od dugogodišnjih afera sa kolegama do veza s građevinarima koji rade na njihovim kućama.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

O ovoj temi pisalo se na australijskom roditeljskom blogu "Stay At Home Mum", gde su supruge iz predgrađa koje su više puta bile neverne svom mužu priznale da su to radile u kancelariji, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna je žena priznala da je imala grubi polni odnos sa čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je priznala kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

- Imala sam aferu sa čovekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život sa mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto da se uradi u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za radne pantalone i imali smo neverovatan seks - ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem sa aplikacija za sastanke dok je njen muž nedelju dana provodio u kući svojih roditelja.

- Moj suprug i ja nedavno smo imali nedelju dana "pauze". Bio je kod tate kako bismo imali vremena jedno za drugo. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim - nadodala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je nakon mesec dana seksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

- Jučer sam prešla granicu. Osećam se tako krivo. Moram ga izbegavati po svaku cenu. Što ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Što nije u redu sa mnom? - napisala je jedna.

Naime, još jedna koja je imala seksualne aktivnosti sa šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

- Poslala sam mu svoju sliku u seksi donjem rublju za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti ili uzruje, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu - samo ako mu kažem detalje - govori.

Jedna je žena imala neočekivani susret u salonu za masažu.

- Dve nedelje kasnije nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno - ispričala je, a prenosi Dejli mejl.

Niste dugo vodili ljubav? Šta sve može da vam se dogodi ako tako nastavite pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA