Najnovije

RASULO KOD ŠIPTARA! ŠARIĆ: Srbija ima šansu da u potpunosti vrati svoju otetu svetu zemlju!

Kosovo je oteto natalitetom i jedino se natalitetom može vratiti. Albanci već dugo imaju trend pada nataliteta i već sada kod njih cvetaju "blagodati" zapadne civilizacije - droga, perverzija, abortusi, razvodi brakova… I biće samo još gore kako vreme bude prolazilo, ocenjuje hrvatski istoričar Goran Šarić.

Šarić (Foto: Jutjub)

"Neka Srbi u narednih 10-15 godina pokušaju da ostvare pozitivan natalitet, neka napune crkve. Jer ako danas napune crkve, sutra su puna porodilišta. Neka srpska država kreira ozbiljnu pronatalitetnu strategiju i strategiju afirmacije vere i tradicionalnih vrednosti preko medija, kulture, filma, obrazovnog sistema... Po uzoru na Poljsku, Mađarsku, Rusiju, Izrael... Neka dovede vodeće svetske eksperte iz tih oblasti i neka sarađuju sa vodećim srpskim ekspertima. Za manje od 5 godina ćemo videti ima li napretka. I ako Srbi budu saradivali u toj strategiji sa državom i crkvom, onda ima realnih temelja da se Srbi jednog dana vrate na Kosovo", ocenio je Šarić u jednom od svojih predavanja.

Šarić se nedavno oglasio povodom dramatičnh događaja na Kosmetu. On je na Fejsbuku napisao status pod naslovom "Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu" u kojem objašnjava zašto je Kosovo važno ne samo za Srbe, već za svakog Evropljanina.

On je podsetio i na legendu koja kaže da su neposredno pre Kosovskog boja upaljene dve sveće. Jedna za cara, druga za caricu. Sveće nisu izgorele do kraja.

"Jer Kosovski boj nije bio završen. Izgoreće kad dođe vreme", napominje Šarić.

Japanski lek koji Srbija dobija za koronu – uputstvo zvuči zastrašujuće. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA