Najnovije

TALIBANI SU PRISUTNI NA TVITERU, DOK JE AMERIČKI PREDSEDNIK UTIŠAN! Tramp pokreće svoju društvenu mrežu!

Devet meseci nakon što je izbačen sa svetskih vodećih društvenih mreža, zbog navodne uloge u podstrekivanju na nerede na Kapitolu 6. januara, bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da pokreće novu medijsku firmu sa sopstvenom društvenom platformom.

Donald Tramp. (Foto: Jutjub)

Tramp kaže da pokretanje mreže "Truth Social" ima za cilj da stvori rivalstvo velikim tehnološkim kompanijama koje su ga utišale na svojim mrežama i uskratile mu mogućnost za njegov uspon, preneo je AP.

- Formirao sam Truth Social i Trump Media and Technology Group (TMTG) da se oduprem tiraniji tehnoloških giganata. Živimo u svetu gde talibani imaju veliko prisustvo na Tviteru, ali američki predsednik je utišan. To je neprihvatljivo - naveo je Tramp u saopštenju.

U neredim na Kapitolu u Vašingtonu 6. januara došlo je do nereda, kada su pristalice Donalda Trampa, buneći se protiv izbornih rezultata, upale u Kongres.

Tada je stradalo pet osoba.

Platforma „Truth Social“ biće dostupna u beta verziji na poziv od novembra 2021. godine, navodi se u saopštenju, dok će Trampova nova medijska grupa TMTG takođe imati video servis na zahtev sa zabavnim programima i podkastima.

Drama na nebu iznad Crnog mora, supersonični strateški bombarderi SAD udarili na Rusiju! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA