Najnovije

NAJŠOKANTNIJI SNIMAK DECENIJE: Kada je shvatila šta je rekao Bil Gejts- predvidela je još 2019. sve ovo što se sada događa (VIDEO)

Jutjubom se jako brzo širi video koji je objavljen 20. septembra 2019. godine, nakon što su se predviđanja objavljena u njemu obistinila.

Ilustracija (Foto: pixabay. com/ Pravda)

Ovaj video je snimljen skoro četiri meseca ranije nego što je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) prvi put objavila da je otkrivena misteriozna upala pluća povezana sa korona virusom koja se širi u Vuhanu u Kini.

Ovu objavu sa Jutjub kanala Kabin Talk, postavila je žena po imenu Klaudija, koja je svojim pratiocima rekla: “Planiraju pandemiju, sigurna sam u to.”

“Pre svega, Bil Gejts je rekao da će doći do pandemije i da će najmanje 38 miliona ljudi umreti”, dodala je.

“Može li jasnije biti, imamo obavezne vakcine za odrasle na dohvat ruke?” upitao je Jutjuber. 

“Ovde smo u ovoj zemlji i ako bilo gde bude pandemije, biće globalno raširena. Da li znate šta će se dogoditi? Sve zemlje će reći da moramo zajedno delovati (biti disciplinovani), jer sa avionima virusi mogu putovati tako brzo, a svi ćemo globalno primenjivati ​​iste proklete zakone od kojih će biti, obavezne vakcine koje će unositi otrove u naša tela što uopšte nije dokazano da je efikasno ili bezbedno.”

Ona je napomenula da je Kalifornija zakonodavcima već dala ovlašćenja da implementiraju vojni zakon, ako se izbijanje bilo koje vrste pandemije smatra dovoljnom pretnjom da opravda takav potez.

„Ovo će se dogoditi globalno ako se ne probudimo“, upozorila je Klaudija. “Iskreno, šta još trebate da znate?”

„Nemamo puno vremena“, precizno je rekla Klaudija da zaključi svoj video. “Odlučite se danas i borite se za svoja prava.”

Naizgled proročanski Jutjuberka upitala je kako bi vlada mogla propisati nešto što nosi rizik od smrti, posebno za decu.

Bez obzira koliko video snimak ove Jutjuberke oslikava jasno stanje na polovini 2021.godine, globalistička eugeničarska agenda javno je izložena decenijama.

SAD treba više da razmišljaju o odbrani, jer tamo ruske rakete stižu za samo 15 minuta. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: nultatacka.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA