Najnovije

DR SMRT SE OSILIO! "Diđite ispred mog stana, ali zapamtite, ići ćemo do kraja!"

Proteste ispred stanova članova Kriznog štaba Predraga Kona i Branislava Tiodorovića ministar zdravlja Zlatibor Lončar ocenjuje kao nezapamćeni bezobrazluk i građanima poručuje da to više ne rade, jer im ni jedan ni drugi nisu krivi ni za šta.

Zlatibor Lončar. (Foto: Jutjub)

- Hoću da poručim svim tim ljudima koji su otišli na privatne adrese doktora Kona i Tiodorovića da to više ne rade, jer ni jedan ni drugi nisu krivi za bilo šta. Oni su moj izbor za članove Kriznog štaba i iza svake njihove odluke ili predloga stojim ja. Ja sam taj koji jedini može da bude kriv. Prema tome, nemojte da idete ispred njihovih stanova, dođite ispred mog - rekao je Lončar za Tanjug.

Ministar je ponovio da su Kon i Tiodorović njegov izbor.

Lončar je svima, i onima koji se bune i koji se ne bune, poručio da se on prvi zalaže za kovid propusnice i dodao da će danas biti održan sastanak o tome da se prekine lanac prenosa virusa i u školama, i navodno među decom.

- Niko vam drugi nije kriv, ja sam. Sve iskalite na meni, ali mi ćemo ovde ići do kraja - poručio je Lončar.

Lončar je dodao da će se zalagati za propusnice.

U Beogradu se tokom sinoćnjeg protesta zbog kovid propusnica nekoliko desetina građana okupilo ispred zgrade u kojoj živi dr Predrag Kon i zatražilo njegovu ostavku, jer se, kako su tvrdili, sprovode nemedicinske mere, a zaraženih i preminulih je sve više.

Takođe, pre nekoliko večeri nekoliko desetina građana protestovalo je i u Nišu ispred zgrade u kojoj živi dr Branislav Tiodorović.

Akcija usred Atlantika, Rusi sprečili pirate da otmu brod! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA