Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ukrajinski diverzanti likvidirali borce DNR

Ukrajinska sredstva informisanja objavila video materijal na kome je izviđačka bpl VSU snimila efekte zasede koju je postavila izviđačko-diverzantska grupa ukrajinske vojske kod Dokučaevska. Tom prilikom je navodno poginulo 4 pripadnika Narodne milicije DNR.

Ukrajinski diverzanti likvidirali borce DNR (Foto: printskrin)

Naime, ubačena izviđačko-diverzantska grupa ukrajinska vojske nepoznate jačine  je postavila zasedu u taktičkoj dubini fronta na komunikaciji koja se koristi za opskrbu prve linije fronta. Prema prvim podacima vojnici Narodne milicije DNR koji su se tu zatekli posedovali su vozilo sa prikolicom.

Za sada nema više detalja o ovom incidentu, osim toga da su tom prilikom u neravnopravnoj borbi likvidarana 4 borca Narodne milicije DNR. Precizniji podaci oko sastava ukrajinske IDG za sada nisu poznati.

Bespilotna letelica ukrajinske vojske je nedugo zatim nadletela samo mesto operacije gde se navodno vide tela poginulih boraca Narodne milicije. Na video snimku se vidi i vozilo. Ovaj video materijal su kasnije objavili specijalni kanali koji na dnevnom nivou prate situaciju na frontu.

Ovo je potvrdio i Igor Strelkov koji je rekao da je u zasedu koju je postavila ukrajinska IDG upala grupa vojnika kod np. Dokučaevsk. Tom prilikom su smrtno nastradala 4 pripadnika NM DNR.

Putin saopštio izraelskom premijeru kako će se završiti izraelski napadi u Siriji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: bog-rata.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA