Najnovije

VULIN BI DA HAPSI NEVAKCINISANE: Antivakseri mogu krivično da odgovaraju! Protesti se neće ponoviti!

Ministra unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da policija veoma ozbiljno shvata proteste antivaksera ispred stanova epidemiologa Predraga Kona i Branislava Tiodorovića i da će, ukoliko se ponove, tražiti da krivično odgovaraju.

Vulin (Foto: Jutjub)

Vulin je za televiziju Hepi rekao da po njemu u tim protestima antivaksera ima elemenata i za krivičnu odgovornost, te podsetio da o tome odlučuje tužilaštvo.

- Neće se više ponoviti (protesti ispred stanova epidemiologa), to shvatamo veoma ozbiljno - rekao je Vulin.

Podsećamo, antivakseri su protestovali ispred stanova članova Kriznog štaba dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodorovića.

Predrag Kon izjavio je danas da nije uplašen, ali da jeste zabrinut zbog pretnji i uvreda koje dobija, naglasivši da je patriota i da je spreman da se žrtvuje za Srbiju.

- Nisam uplašen, ali zabrinut jesam. Nije prijatno to doživljavati uz porodicu, najblaže rečeno to je potpuno neprihvatljivo - rekao je Kon za TV Prva.

Kako kaže, i ranije je doživljavao razna dovikivanja na ulici, za razliku od njegovog kolege Branimira Tiodorovića koji je izjavio da nije imao takva iskustva.

Kon je kazao da, imajući u vidu njegovo poreklo, u uvredama ima i antisemitizma, ali da se u Srbiji oseća kao u svojoj zemlji i da je patriota i spreman na žrtvu.

Nestašice gasa, struje i hrane su namerno izazvane! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA