Najnovije

GOCA TRŽAN: Nije strašno ako mu je mali, partner može da me zadovolji i na ovaj način...

Pevačica Goca Tržan (47) u viša navrata je javno pričala o vrelim akcijama iz spavaće sobe, a sada je otkrila šok detalje.

Goca Tržan (Foto: Jutjub)

Ona je ispričala da joj za dobar intimni odnos nije uvek potreban p**is jer može da se zadovolji i prstom, a kod muškarca joj nikad nije smetalo ako mu je polni organ mali, te i da je sve do toga kako se žena snađe.

- Mogu da imam intimni odnos sa muškarcem i kada bi me samo zadovoljavao prstom jer veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa, eksperimentisala sam, imala intimni odnos na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Možete da doživite orgazam i kada vas muškarac dodiruje prstima, dakle, sve je do tehnike. Nije strašno ako mu je mali, već ako ne zna kako da vas dovede do ludila.

- Što se tiče pomagala, nisam ljubitelj, ali nemam ništa protiv da se ubace kao dodatna pomagala. Tako uvek bude zanimljivije - kaže Goca.

Kako je rekla, intimni odnos joj je bolji kako žena stari.

- Više puta sam objašnjavala da s*** treba da bude lepo iskustvo, znate, pametno treba da se postupa, a sve ide iz glave. Žene, nigde ne žurite jer je intimni odnos lepši kada dođete u neke zrelije godine. Meni je lično najbolji u četrdesetim - ističe Goca za Srpski telegraf.

Tržanka je potom otkrila da sa ćerkom Lenom redovno priča na ovu temu jer deca na vreme treba da se edukuju i vaspitaju kada je u pitanju intimni odnos da se ne bi pravile kardinalne greške.

- Vidim da se ljudi i dalje zgražavaju kada neko otvoreno priča o ovoj temi bez trunke ustezanja, ali mislim da je to važna tema za društvo. Roditelji treba da pričaju s decom o intimnin odnosima, da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje. Pre svega mislim na abortus. Deca su u tom smislu needukovana, pa nije ni čudo što su statistike jezive kada su kiretaže u pitanju. Sa ćerkom o svemu otvoreno pričam. Nas dve nemamo tajni jedna pred drugom i to je preduslov za zdravo odrastanje deteta.

- Roditelj mora da bude i pedagog. Jedina stvar oko koje sam se raspravljala sa Lenom su društvene mreže. Shvatila sam da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju, a to je strašno. Zato smatram da je potrebno da se tinejdžerima ograniči vreme koje provode na društvenim mrežama - istakla je Tržanova.

Golu Britni Spirs pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA