Najnovije

KANDIDAT ZA ŠPIJUNA: Devojka otkrila kako je saznala da je dečko vara – jedni je nazivaju psihopatom, drugi genijem

Na društvenim mrežama ćete pronaći pregršt ispovesti, i žena i muškaraca koji su se suočilii sa preljubom i koji su opisali na koji način su "uhvatili" nevernike na delu.

Foto: Tik tok

NA društvenim mrežama ćete pronaći pregršt ispovesti, i žena i muškaraca koji su se suočilii sa preljubom i koji su opisali na koji način su "uhvatili" nevernike na delu.

Upravo jedan takav video osvanuo je na TikToku, a taktika koju je ova devojka upotrebila je toliko složena i promišljena, da bi joj svaki zaposleni u CIA čestitao. Britanka Kloi Pauel je otkrila kako je preko opcija na Instagramu, a za koje mnogi i ne znaju da postoje, otkrila da joj je dečko neveran.

Ona je preko "pretraživanja lokacije" izlistala sva mesta na kojima je bio njen dečko, a zatim je isti model iskoristila da vidi koje sve žene su bile na toj istoj lokaciji. Zatim je pregledala sve njihove "storije" i snimila ih kako bi kasnije mogla da ih detaljnije prouči. Listala je kadar po kadar i tako na snimcima otkrila i svog partnera.

Ovaj video je prikupio više od 113.000 lajkova, a komentari su u najmanju ruku zanimljivi. Dok su je jedni prozvali psihopatom, drugi su joj čestitali na pronicljivosti i savetovali da se bavi detektivskim poslom, jer joj to očigledno sjajno ide.

- Ona nije psihopata, samo je pametna - branile su je korisnice ove mreže koje su se verovatno prepoznale u sumnji na neverstvo partnera.

- Očigledno joj je dao povoda da to uradi - zaključila je druga, a bilo je i onih koji su je prozvali genijem.

Fašistički uslovi koje Australija postavlja Đokoviću mogli bi da ga spreče da učestvuje na Australija openu, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA